Bestil
rundvisning   

Område og faciliteter

Her på toppen af Brabrand ligger det multikulturelle naturskønne Gellerup. Kun fem kilometer vest fra Aarhus bymidte.

Forvandlingen er skudt i gang

Gellerup, der førhen primært var et alment boligområde, er under en transformation mod en multifunktionel bydel med plads til beboere, besøgende, destinationer og erhverv. Bydelen Helheden er placeret på kanten af Åbyhøj og Gellerup og placeringen er ideel for de virksomheder, der ønsker kontor i et levende byområde med høj synlighed.
Helheden – Aarhus Kommune
Helheden er et nyopført bykvarter i Aarhus Kommune med et stort potentiale for erhverv. Området byder på gode indkøbsmuligheder og flere grønne opholdszoner. Der opføres attraktive erhvervslokaler og flotte boliger med udsigt, godt naboskab og et aktivt byliv. Klik ind og få syn for sagen.

Erhverv over
bakkerne

Helheden troner på et naturskønt kuperet landskab. Placeringen gør det muligt at etablere smukke erhvervsbygninger med god udsigt. Alle lokaler, der er placeret på 2. sal eller højere, har en enestående udsigt over Aarhus og Åbyhøj. Der vil både være skøn natur at se fra vinduet, men naturen vil også være at finde rundt i Helhedens byrum.
Byrummet er beplantet og bygningerne gjort grønne for at værne om Gellerups landskab og naturen i området. I kvarteret vil fire opholdspladser blive opført for at sikre grønne pusterum i det attraktive bymiljø.

I Gellerup spirer der allerede virksomheder…

Helheden er et erhvervsområde med plads til både mindre og større virksomheder. Helheden er et erhvervsområde, hvor det er godt at drive virksomhed. Her er plads til både mindre virksomheder og etablerede spillere, og der etableres mulighed for virksomheden uanset, om der er 10 eller 600 medarbejdere. I området spirer der allerede virksomheder, fællesskaber og netværk på tværs af fagligheder og brancher.

Blixen

Siden 2018 har det multifunktionelle hus Blixen haft adresse i Gellerup. Her huser både kommunale arbejdspladser, iværksættere, en hyggelig café og et kafferisteri. I Blixen har blandt andre 950 ansatte fra Aarhus Kommune sin daglige gang. Blixen bidrager til et levende erhvervsområde i god ånd med Helhedens resterende arbejdspladser.

Brabrand Boligforening

I Gellerup er Brabrand Boligforening placeret. De er en af landets største boligforeninger. De er en af Gellerups ældste arbejdspladser og kan i år fejre 75 års jubilæum. Brabrand Boligforening spiller en vigtig rolle for hele transformationen af Gellerup, og deres arbejde i lokalmiljøet gør en stor forskel.

Kollektivbyen

I Gellerup ligger virksomhedsfællesskabet Kollektivbyen. Her bor 40 forskellige iværksættere og virksomheder under samme tag i Gellerup. I kontorfællesskabet er ingen brancher eller fagligheder favoriseret. De mange virksomheder bidrager sammen til en rummelig og mangfoldig arbejdsplads med plads til sparring og fællesskab.