Bestil
rundvisning   

Placering og fordele

Området er begunstiget af en fremragende infrastruktur og parkeringsløsninger, nybyggede rammer og en storslået udsigt over Aarhus. Nu mangler vi bare, at I bestiller en guidet tur, så I selv kan få øje for sagen og tage del i alle de fordele, Helheden har at tilbyde. Book en fremvisning her.

Fremragende infrastruktur

Tæt på Aarhus

Gellerup er placeret i det smukke kuperede område vest for Aarhus, og placerer sig i smørhullet med Ringvejen mod øst, Silkeborgvej mod syd og Edwin Rahrs Vej mod nord. Der er kun 5 kilometer fra Gellerups bykvarter Helheden til Aarhus midtby.

Bydelen Helheden ligger i den nordøstlige del af Gellerup. Kvarteret grænser mod nord op mod Edwin Rahrs Vej og flugter mod øst med Åby Ringvej. Placeringen tilbyder dermed en fremragende infrastruktur. Om I har jeres daglige gang nord, syd, vest for Gellerup, eller om I kommer fra Aarhus bymidte mod øst, kan I let komme både til og fra bykvarteret Helheden. Tæt på området ligger både større indfaldsveje, ringveje og motorvejsnettet, der gør Helhedens erhvervslokaler ideelle for virksomheder.

Uanset om du hopper på cykel, tager bussen eller sætter dig bag rattet på bilen, kan Helheden nås på kort tid fra Aarhus midtby. På sigt vil Aarhus Kommune etablere et stoppested for høj kollektiv offentlig transport i form af Letbane eller BRT lige ved døren. Helheden ligger desuden samme tidsmæssige afstand til byerne Galten, Skanderborg og Hinnerup. De nyopførte erhvervslokalers beliggenhed muliggører derfor et stort opland af medarbejdere.

Gode parkeringsmuligheder

Parkeringsmulighederne i Helheden er endnu et stort plus ved bykvarteret. Den primære parkering til erhvervslejemålene er placeret i et beplantet område langs ringvejen og bebyggelsen. De mange parkeringspladser i området gør det attraktivt at arbejde og drive virksomhed her.

Udsigt over by og vand fra kontorpladsen

Udsigten fra den aarhusianske bydel Gellerup er formidabel. Det ved alle, der har sat sin fod i området. Med det nye bykvarter Helheden får du mulighed for at nyde godt af udsigten hver dag. Erhvervslokalerne i området er bygget, så alle kontorlokaler på 2. sal eller højere får udsigt over Aarhus by.

Området Gellerup

Helheden tilbyder meget mere end sit kuperede terræn og de mange gode erhvervsbygninger og domiciler. Bydelen bliver opført som et sted hvor mennesker bor, arbejder og besøger. I lokalmiljøet opføres boligkvarteret Abildhøj med 400 boliger og Aarhus Friplejehjem Helheden med 64 lejligheder. Området vil også rumme 4 gode grønne opholdspladser og flere dagligvarebutikker. Netto har allerede åbnet sin nye butik på hjørnet mellem Gudrunsvej og Edwin Rahrs Vej.